5 ingr.
45 min.
nesunkus
Kiaulienos šašlykas tandyre
Ko gero, firminį šašlykų receptą Lietuvoje turi dažnas, bet norintiems savo įgūdžius patobulinti, o ir ieškantiems naujų skonių, siūlome keletą originalių šašlykų marinavimo receptų ir dalijamės patarimais, kaip šį patiekalą paruošti dar skaniau.
3 kg kiaulienos
2 litrų kefyro
2 kg svogūnų
mėgstamų prieskonių
- Gabalėliais pjaustytą mėsą apibarstykite mėgstamais prieskoniais, tuomet sumaišykite ją su griežinėliais pjaustytais svogūnais ir užpilkite kefyru.
- Indą su mėsa uždenkite ir palikite šaldytuve pernakt.
- Iki kepimo likus kiek daugiau nei pusvalandžiui, apibarstykite mėsą druska, o tada – metas kepti.