Tandoor.lt – patikimiausi tandyrai Lietuvoje

5 ingr.

45 min.

nesunkus

Kiaulienos šašlykas tandyre

Ko gero, firminį šašlykų receptą Lietuvoje turi dažnas, bet norintiems savo įgūdžius patobulinti, o ir ieškantiems naujų skonių, siūlome keletą originalių šašlykų marinavimo receptų ir dalijamės patarimais, kaip šį patiekalą paruošti dar skaniau.

3 kg kiaulienos
2 litrų kefyro
2 kg svogūnų
mėgstamų prieskonių


  1. Gabalėliais pjaustytą mėsą apibarstykite mėgstamais prieskoniais, tuomet sumaišykite ją su griežinėliais pjaustytais svogūnais ir užpilkite kefyru.
  2. Indą su mėsa uždenkite ir palikite šaldytuve pernakt.
  3. Iki kepimo likus kiek daugiau nei pusvalandžiui, apibarstykite mėsą druska, o tada – metas kepti.